Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Despre Noi

Magazinul online emaniac.ro este administrat de SC EMANIAC ELECTRONICS SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, 031643, sector 3, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/4804/31.03.2016, cod unic de inregistrare fiscala 35896613


SC Emaniac Electronics SRL este o firmă tânără, născută din dorința de a aduce legal și civilizat pe piața românească o serie de produse de nișă care, altfel, se pot comanda doar ”în afară”. Noi căutăm pentru dvs. cei mai buni producători, testăm produsele și le punem pe piață doar după o atentă verificare.


Atenție! Pentru toate produsele se asigură o garanție pe o perioadă rezonabilă. Orice produs defect va fi reparat sau înlocuit. In general, chiar dacă prețul lor de achiziție este mai mare, produsele sunt aduse de la producătorii cu cele mai bune calificative și cele mai multe vânzări, iar adaosul e minim. Este știut faptul că orice produs de succes este fabricat, în Asia, de zeci de firme locale. Chiar și în China există diferite grade de ”chinezărie”, dar există și firme serioase ce concurează cu cei care lucrează ”pe genunchi” și produc ”replici” de doi bani, care au inundat și piața noastră.


De aceea, oferim și solicităm seriozitate!


Echipa site-ului de comert electronic www.emaniac.ro vă mulțumește pentru încrederea acordată și își propune să vă demonstreze, de fiecare dată, că ați făcut alegerea corectă.