Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Oferte speciale

100% original! Xiaomi Power Bank 10400mAh 100% original! Xiaomi Power Bank 10400mAh
-9 % Precomanda
Chiar dacă este o firmă chinezească, Xiaomi nu prea mai are nevoie de prezentare. Mai ales după ce pe piața asiatică de smrtphone-uri i-a depășit la vânzări pe cei de la Samsung. Power bank-ul acesta nu face excepție de la regulă. Este extrem de robust, dar elegant, iar cei 10400mAh sunt absolut reali, astfel că poate încărca orice telefon de câteva ori. Este, fără doar și poate, un produs premium, dar, cu toate acestea, păstrează un preț decent, la fel ca toate produsele Xiaomi. Caracterist..
99,00 Lei 109,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Afisaj parbriz holograma la nivelul ochilor OBD2 Afisaj parbriz holograma la nivelul ochilor OBD2
-27 % Precomanda
În condiții de noapte sau atunci când conduceți cu viteză mare, chiar și în orașele aglomerate, unde o privire aruncată în bord poate însemna, uneori, un accident, afișarea unor informații necesare la nivelul ochilor nu poate fi decât un lucru grozav. Ceva în genul filmelor SF sau chiar ca la anumite vehicule cumplit de scumpe se poate obține la un preț absolut rezonabil, pentru orice autoturism dotat cu priză OBD2. Acest ecran Automotive Head Up este abreviat la HUD - Head Up Display, și poat..
189,00 Lei 259,00 Lei
Fără TVA:189,00 Lei
Amplificator de semnal GSM telefon mobil Vodafone Orange Telekom antena Yagi Amplificator de semnal GSM telefon mobil Vodafone Orange Telekom antena Yagi
-16 % Precomanda
Acest booster de semnal GSM, produs de catre cei de la Lintratek, este unul dintre cele mai performante de pe piata. Creat de catre o companie recunoscuta la nivel mondial pentru produsele de acest gen, ofera siguranta, rezistenta si eficacitate mazima. Vine cu o antena Yagi de mare castig, astfel ca este recomandat zonelor in care semnalul este destul de slab. Da rezultate chiar si acolo unde majoritatea altor asemenea dispozitive dau gres. Număr model: KW16L-GSMCaracteristici:- Repeto..
320,00 Lei 380,00 Lei
Fără TVA:320,00 Lei
Camera ascunsa-microfon X009 comanda prin GSM Camera ascunsa-microfon X009 comanda prin GSM
-28 % Precomanda
Dispozitivul vă ajută să supravegheați video, audio și pozițional o persoană, un autoturism, o locație. De mici dimensiuni, excelent calitativ, cu filmare clara și un sunet foarte bun, vă permite să controlați copilul, bona, angajații, sau pe cine altcineva doriți și să obțineți toate informațiile de care aveți nevoie.Principiul este următorul: - Introduceți în el un card micro SD (cel folosit pentru telefoane, în mod curent) și o cartelă GSM din orice rețea. Din acest moment, dispozitivul e..
130,00 Lei 180,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Camera SJ4000 SJCAM Full HD tip GoPro. 100% Original! Camera SJ4000 SJCAM Full HD tip GoPro. 100% Original!
-13 % Precomanda
Camera de acțiune SJ4000 de la SJCAM este considerată drept varianta cu mult mai ieftină, dar de aceeași calitate și cu caracteristici aproape identice cu ale camerei GoPro Hero 3. Tocmai de aceea, pe piață circulă o sumedenie de replici ale produsului SJCAM. Acesta este produsul original, și are ultimul update de firmware. Această cameră, cu caracteristici impresionante, are toate accesoriile necesare pentru a putea fi folosită pe casca de schi, sau de motocicletă, sub apă, la bicicletă, la ..
349,00 Lei 400,00 Lei
Fără TVA:349,00 Lei
GPS Tracker GSM TK102B urmarire localizare monitorizare GPS Tracker GSM TK102B urmarire localizare monitorizare
-17 % Precomanda
Acest aparat, extrem de mic, vă poate localiza autoturismul sau o persoană permanent, cu o precizie de numai 5 metri. Coordonatele sunt transmise prin intermediul unei cartele GSM, dar i se poate monta și un card de memorie, care păstrează toate datele traseului, chiar și în momentele în care nu există semnal GSM. Când semnalul revine, datele sunt transmise telefonului de pe care se face monitorizarea. De asemenea, dacă mașina intră în zone izolate, cum ar fi parcările subterane, este înregistra..
150,00 Lei 180,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)