Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Microfoane spy

Camera video ascunsa microfon GPS GSM N96 alarma cu localizare Camera video ascunsa microfon GPS GSM N96 alarma cu localizare
Precomanda
Un gadget micut, de doar 45x26x16 mm, care “stie” sa inregistreze audio si video, sa apeleze cand zgomotul din jur depaseste un anumit nivel si sa transmita pozitia, pe baza retelelor GPS-GPRS din jur. Totusi, nu are receptor GPS, asa ca localizarea da rezultate bune doar in orase sau in zone cu multe antene GSM.Dupa ce introduceti in el o cartela GSM din  orice retea, cu exceptia Digi, puteti oricand suna pe respectivul numar si asculta ca si cum v-ati afla la fata locului. De asemenea,..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Detector frecvente radio 1MHz-8GHz descopera microfoane camere ascunse Detector frecvente radio 1MHz-8GHz descopera microfoane camere ascunse
Precomanda
Acest detector semi-profesional utilizează o metodă combinată de scanare laser activă și o combinație pasivă de radiofrecvență, care poate identifica cu exactitate dispozitivele de interceptare a sunetului, interceptarea telefonului și interceptarea electronică, urmărirea, interceptarea vehiculelor, camerele fără fir, camerele cu fir, sursele electrice, astfel încât să poată preveni în mod eficient ascultarea, înregistrarea video, frauda, ​​protecția vieții private și a informațiilor confidenția..
280,00 Lei
Fără TVA:280,00 Lei
Microfon GSM ascultare localizator ascuns in incarcator auto USB Microfon GSM ascultare localizator ascuns in incarcator auto USB
Precomanda
Un banal incarcator USB pentru masina, pe care orice sofer il are in masina este, de fapt, ceva mai mult decat atat: un microfon sensibil care poate transmite fiecare cuvintel prin gsm sau il poate inregistra pe un card micro-SD. Sau va poate suna atunci cand detecteaza zgomote (voci) de o anumita intensitate. Dispozitivul se incarca normal, la priza de bricheta, dar are si un acumulator intern care tine cateva zile bune. In mod normal, poate localiza si unde se afla masina, prin GPRS, pe baza c..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Microfon GSM tracker GPS N11 magnet spion spy Microfon GSM tracker GPS N11 magnet spion spy
Precomanda
Un microfon extrem de sensibil, dotat si cu un receptor GPS de mare precizie. Dimensiunile extrem de mici (are doar 41x23x14 mm) il ajuta sa se incadreze fara probleme in categoria spy. Functioneaza cu o cartela Vodafone, Orange sau Telekom. E de ajuns sa sunati pe numarul respectiv pentru a asculta ce se petrece in jurul sau. Sensibilitatea este similara cu cea a urechii omenesti. Pozitia GPS o puteti vedea pe telefon sau calculator. Platforma este gratuita, nu aveti alte costuri in afara celor..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Microfon reportofon ascuns in breloc jucarie copil inregistreaza pana la 70 de ore Microfon reportofon ascuns in breloc jucarie copil inregistreaza pana la 70 de ore
Precomanda
Fiecare dintre noi vrea sa-si stie copilul in siguranta si sa se convinga de asta chiar si atunci cand e acasa, cu bona, la cresa sau la gradinita, cu educatoarea, la scoala, in parc sau pe strada. O jucarie inofensiva, care si inregistreaza timp indelungat si la o calitate excelenta este tot ce ne trebuie in astfel de cazuri.Acest breloc in forma de caine are acumulator de litiu încorporat cu capacitate mare, de 400mAh, astfel ca poate înregistra continuu timp de aproximativ 70-96 de ore. Ar..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Microfon spion GSM A8 cu localizare GPRS Microfon spion GSM A8 cu localizare GPRS
Precomanda
Principiul este simplu: se introduce o cartela telefonica in dispozitiv. Apoi, puteti suna pe acest numar. Dispozitivul raspunde automat si puteti asculta ce se petrece in jur. Apoi, automat, dispozitivul va trimite un SMS cu informatii: un link ce poate fi accesat pentru aflarea pozitiei pe harta, dar si nivelul de incarcare al acumulatorului dispozitivului. Printr-un SMS, puteti comanda dispozitivului sa va apeleze automat cand se depaseste un anumit prag de zgomot. Functioneaza cu orice carte..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Mini microfon spy pentru camere CCTV DVR Mini microfon spy pentru camere CCTV DVR
Precomanda
De regula, camerele de supraveghere capteaza doar imaginea, fara sunet. Dar de multe ori, tocmai sunetul este mai important. Acest microfon spion poate fi atasat oricarei camere. Are nevoie doar de alimentare la 12V.Caracteristici:- Ieșire audio: Max 2.0 Vp-p - Alimentare: DC 12V (± 0.5V) - Consumul de curent: 10mA - Temperatura de depozitare: (-30 ° C până la + 60 ° C) - Temperatura de operare: (-10ºC la + 45ºC) - Dimensiuni: 43.00 x 1.00 (L x D.)..
20,00 Lei
Fără TVA:20,00 Lei
Reportofon digital 8GB detectie voce microfon extern Reportofon digital 8GB detectie voce microfon extern
Precomanda
Caracteristici:1. Înregistrare cu un singur buton apăsând REC.2. Trei moduri de înregistrare3. Sistem VAR / VOR (înregistrare activată / operată prin voce)4. Înregistrarea prin microfon încorporat de înaltă calitate.5. Redarea prin difuzor de înaltă calitate.6. Înregistrarea prin microfon extern.7. Ecran LCD cu iluminare din spate. - Numele mărcii: SHZONS- Formate de redare: WAV- Memorie externă: Da- Cu difuzoare: Da- Înregistrați format audio: MP3-..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Reportofon digital HIPERDEAL de înaltă calitate 8GB acumulator, activare vocala, pana la 500 de ore Reportofon digital HIPERDEAL de înaltă calitate 8GB acumulator, activare vocala, pana la 500 de ore
Precomanda
Acesta este un USB Flash Digital Recorder de 8 Gb, cu funcție MP3. Acceptă înregistrarea în formatele WAV. Înregistrare vocală de lungă durată.Caracteristici:- Taste de înregistrare și redare separate: o tastă pentru înregistrare, una pentru redare- Sistem VOR: înregistrare operată / activată prin voce (pornește automat înregistrarea atunci când există sunet și se întrerupe când nu există sunet.)- Șase moduri de înregistrare: Fine REC, Fine VOR, „HQ REC” pentru înregistrarea vocii de..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Reportofon microfon spy interceptare inregistrare audio 99 de ore spion Reportofon microfon spy interceptare inregistrare audio 99 de ore spion
Precomanda
De multe ori avem nevoie să știm ce se petrece acasă, la birou sau în altă parte, atunci când nu suntem de față. Ori să putem intercepta telefonul fix personal. Poate vrem să ne convingem că bona, soțul sau soția, subordonații sau colegii se comportă corect. Ori, pur și simplu, avem nevoie de un dictafon sau reportofon digital, pentru a ne înregistra propriile idei ori pentru interviuri. Acest aparat înregistrează aproximativ 99 de ore, în funcție de calitatea aleasă, iar cele două baterii AAA ..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Reportofon spy stick USB 8GB audio recorder 150 de ore spion Reportofon spy stick USB 8GB audio recorder 150 de ore spion
Precomanda
Esti ingrijorat ca uiti conversatiile importante? Vrei sa inregistrezi discret anumite momente? Ai nevoie de un disctafon intotdeauna la indemana? Acesta este gadgetul perfect. Are forma unui stick de date USB. Si chiar poate fi folosit ca atare. Dar dispune, in plus, si de posibilitatea de a inregistra audio. Foarte sensibil, capteaza un sunet curat si de calitate. Pe cei 8Gb poate inregistra pana la 150 de ore. Iar acumulatorul tine 10-15 ore.  Caracteristici: - 2in1: 8GB Memory Stic..
89,00 Lei
Fără TVA:89,00 Lei
Tracker GPS microfon cel mai mic de pe piata Topin D3-D7 Tracker GPS microfon cel mai mic de pe piata Topin D3-D7
Precomanda
Este un GPG Tracker dotat si cu microfoc, de dimensiuni extrem de reduse, cu platforma gratuita de urmarire de pe telefon sau tableta. Poate fi pus in bagaje, in calatorii, in jucariile copiilor sau in lucrurile batranilor, pentru monitorizarea acestora.Atentie! Modelul D7 costa 175 de lei! Diferentele de autonomie le puteti vedea in fotografii!Caracteristici: - Pagina oficială Topin: www.365gps.net - Aplicația Android: 365gps - Aplicație iOS: 365gps - ID de conectare: numărul IMEI, pa..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)